Adevărul despre inelul din aur, al lui Troenco

gollum-ring

Chiar dacă Președintele Țării este capul armatei, respectiv cel mai bărbătos dintre bărbați (mă taie râsul), aflăm că recent Timofti a semnat decretul prin care ministrul Apărării va fi Bărbatul bărbătos din țara asta, care va purta cu el propriul steag și un inel cu puteri magice, din aur O.o

Am văzut, ieri și azi, multe comentarii despre inelul de aur pe care va fi gravat numele ministrului, însă nimeni nu știe că de fapt acesta este înzestrat cu puteri nemărginite.

Potrivit unor surse din Ministerului Apărării, în cazul unui atac din partea Rusiei, făcut prin Formuzal, Garbuz ori Panciuc, ministrul Troenco va rosti de trei ori „Golum”, „Golum, „Golum”, după care toate cele rele se vor împrăștia, iar în Moldova va dăinui pacea și liniștea, ca pe timpul elfilor.

De fapt, cei doi reținuți astăzi de către Procuratura Generală sunt giuvaiergii care au făcut inelul din aur, dar au vrut să-l fure. Unul din ei și acum strigă în subsolul închisorii ”Moea prelesti”, pe semne că a pus deja inelul pe degetul său, iar acum este dornic de puterea nemărginită.

În loc să criticăm, ar trebui acum să mulțumim președintelui Țării că se gândește la viitorul și integritatea acestei țări. Ar trebui ca fiecare din noi să fim mai înțelegători și să ne iubim țara mai mult. Când vom vedea ministrul să-i sărim imediat în genunchi, căutându-i inelul și să-l sărutăm, mulțumindu-i continuu, așa cum piticii mulțumeau lui Gandalf.

Troim, puternic. Mai ceva decât în epoca medievală!

Distribuie acest articol