Absolut toate articolele despre Mihai Ghimpu

Pentru că azi a început scandalul în PL, vreau să vă prezint articolele despre Mihai Ghimpu, scrise la mine pe blog, din 2011 până azi:

————————————————————————

29 iunie 2011 – Întrebare serioasă: Cum a ajuns Mihai Ghimpu judecător pe timpul URSS cu un frate condamnat ca dușman al poporului???

10 iulie 2012 – Înlocuirea Pașapoartelor URSS este moft al lui Ghimpu sau necesitate a Moldovei?

5 octombrie 2012 – Încă 2 deputați pentru modificarea Constituției și 0 deputați pentru a-l scoate pe Ghimpu de la putere

29 ianuarie 2013 – Explicația comportamentului lui Ghimpu

10 februarie 2013 – Depolitizarea lui Mihai Ghimpu începe cu Moldsilva

25 februarie 2013 – Votează Partidul Liberal pentru demiterea Guvernului Filat?

26 februarie 2013 – Cutia neagră a Partidului Liberal, de culoarea minții lui Mihai Ghimpu

11 martie 2013 – Ghimpu încă poate!

12 aprilie 2013 – Mihai Ghimpu se teme de Igor Dodon

Astăzi, 12 aprilie 2013, Mihai Ghimpu a anunțat că Mâna Moscovei face tot răul în partid, iar FSB-ul rusesc, prin Ana Guțu și Filat, organizează un complot împotriva lui.

————————————————————————

După afirmațiile lui Ghimpu mă uit la articolul din 29 iunie 2011 ”Întrebare serioasă: Cum a ajuns Mihai Ghimpu judecător pe timpul URSS cu un frate condamnat ca dușman al poporului???” și mă întreb: cine până la urmă este mâna Moscovei?

Mai amintesc că  inclusiv datorită Partidului Liberal a căzut Guvernul Filat 2, iar din această cauză Moldova deja a pierdut peste 10 milioane de $ de la Banca Mondială, pentru susținerea agricultorilor, din cauza că actualul cabinet demisionat nu poate încheia acorduri internaționale, chiar dacă un ministru spunea că poate, pe de altă parte, la toamnă, în Vilnius, urmau să fie semnate acorduri importante pentru Moldova, anume acordul de asociere la Uniunea Europeană. Din păcate, Ghimpu a făcut tot posibilul ca Filat să cadă, iar acordurile din toamna aceasta să nu fie semnate.

La fel ca în anii 90, când a căzut și mișcarea democrată de atunci, Ghimpu face trimitere spre FSB-ul rusesc, aruncând cu acuzații în adresa Federației Ruse. Vedem din nou același scenariu și aceleași proceduri de împiedicare a Moldovei să adere la UE, în timp ce Ghimpu se declară unionist și pro-european.

Distribuie acest articol