6 ani de la “Victoria” asupra comunismului contemporan #7aprilie

Buna dimineata. Sase ani in urma, la aceasta ora deja se aduna poporul in PMAN sa strige impotriva lui Voronin si impotriva oligarhilor care au acaparat Moldova. Peste zi, s-au adunat multi, iar comunistul a fost nevoit sa fuga departe de cladirea prezidentiala, sa nu fie capturat si omorat de furia lumii.

Astazi, dupa 6 ani de la Victoria asupra comunismului contemporan, Voronin este din nou la putere datorita europeanului Vlad Filat. E o rusine pentru toti care au fost in Piata in acele zile de revolta. Insa este o mandrie pentru liderul PLDM si pentru ortacii de partid.

Filat a avut interesul sa ajunga la putere, iar pentru aceasta s-a folosit de lupta oamenilor impotriva lui Voronin. Dupa 7 aprilie a promis o Moldova fara Voronin si fara comunisti, insa ne-am trezit ca Filat a spus minciuni din nou. A intrat la putere si a uitat de oamenii ucisi pentru democratie, pentru lupta cu Voronin.

Au trecut 6 ani ca 6 zile. Am sperat in toti acesti ani la un viitor european, fara hoti la putere si fara comunisti. Am asteptat in zadar.

“Multumesc” Vlad Filat ca ai readus comunismul la putere! Esti un om jalnic!

Distribuie acest articol