Марк Ткачук supărat că Rusia a abandonat comuniștii din Moldova

tkaciucIeri comuniștii au organizat un marș de 1 mai, despre care se pot găsi imagini pe câteva portaluri de știri, însă la care nu a urcat pe scenă nici un deputat din Rusia.

Am scris câteva luni în urmă că Rusia nu mai acceptă Partidul Comuniștilor din Moldova, fapt pentru care au ales să fie reprezentanți aici de altă formațiune. Atunci am notat și despre respingere comuniștilor de către Putin. La începutul lunii martie 2014 am scris și despre alungarea lui Марк Ткачук & Ortacii din sânul Patriarhiei Ruse, unde a fost chemat un alt reprezentant din Moldova, nu din PCRM, cum era pe timpuri.

Supărare mare în PCRM pentru că rușii nu-i mai acceptă! Dovada este declarația lui Марк Ткачук făcută pentru site-ul Replika.md

Pentru același site a declarat și Muntean câte ceva, tot supărat că la marșul lor nu a venit nici un deputat din Rusia.

Ideologul comunist spune că este ceva ”revoltător” ca un deputat din Rusia să se plimbe pe străzile din Chișinău. Cu privire la acest subiect chiar vor ridica praful și în următoarea ședință a Parlamentului.

Vă închipuiți? Comuniștii vor solicita Parlamentului să discute despre venirea în țară a a unui deputat comunist.

Adica, cei care se arătau ”aleșii” Moscovei și cei care scandau pentru Uniunea Vamală, fără ca de fapt să aibă suportul Rusiei în acest demers, fără a avea o ”procură” din partea politicului de acolo, acum se revoltă și spun că nu au ce căuta deputații ruși la noi în țară.

Straniu, nu? E straniu și faptul că ei au început în ultimul timp să susțină și calea europeană a Republicii Moldova, în mod tacit, însă Voronin vrea spre UE prin UV, ceea ce nu este nimic altceva decât jucatul cu electoratul.

Supărarea ideologului PCRM nu arată nimic altceva decât dovada că Rusiei este în cot de comuniștii de aici, iar aceștia sunt sortiți pieirii și dizolvării, pentru că un partid abandonat undeva într-o colț unde urinează toți nu contează pentru nimeni și nu mai trebuie nici băbuței care mereu vrea majorare la pensie.

Sunt comuniștii în agonie și fierb în propriul soc de prostie? Probabil că da! Au umblat cu fusta ridicată ba cu Rusia, ba cu UE, iar acum au ajuns să fie parcă o vădană care nu trebuie la nimeni.

Distribuie acest articol