Proiectele din mun. Orhei ar putea fi extinse in tot raionul

Cateva zile in urma a fost lansata Uniunea “Oheiul Nou”, un program social care vrea sa extinda proiectele urbane in tot raionul Orhei. Astfel, localitatile din regiune sunt indemnate sa formeze grupuri de initiativa, iar impreuna cu intreprinderile municipale sa puna in aplicare diferite proiecte de infrastructura, si nu doar.

Dupa cum am mentionat mai sus, cu o vasta experienta, dar si cu expertiza, vor sari in ajutor intreprinderile municipale din Orhei, care au demonstrat deja ca se poate de transformat localitatea daca se depune efort si daca totul este gestionat asa cum trebuie.

Conform programului Uniunii “Orheiul Nou”, printre proiectele propuse spre realizare in localitatile raionale “se numără: iluminarea totală a întregii localităţi, reparații majore sau construcția de drumuri, soluționarea problemei depozitării deșeurilor, crearea unei întreprinderi agricole exemplar echipate cu mașini agricole, organizarea cumpărării centralizate garantate a produselor agricole, deschiderea de noi întreprinderi de producere în sate, precum și alte proiecte.”

Desigur, un asa proiect nu poate fi realizat daca in spate nu este si o echipa bine experimentata. In acest caz, pentru ca au aratat ce pot face la nivelul orasului Orhei, cei din Partidul Sor si-au anuntat suportul neconditionat.

Analizand proiectul “Orheiul Nou”, constant faptul ca, in sfarsit, sunt si oameni care se gandesc la comunitatile din Moldova. Azi ei se gandesc la satele din Orhei, dar maine ar putea inainta spre alte comune. Echipa are un portofoliu excelent de realizari frumoase, respectiv au obraz sa mearga si mai departe.

Eu nu pot decat sa le urez mult succes grupurilor de initiativa din localitatile orheiene. In acelasi rand, le reacomand sa nu tina cont de orientarile politice, pentru ca biletul de partid si fanatismul nu repara drumuri si nici nu ilumineaza strazile.

Mai multe despre proiect puteti sa cititi aici – www.partidulsor.md

Apropo, Uniunea “Orheiul Nou” a fost lansata la initiativa oamenilor care merg saptamanal la Orhei si vad acolo cum totul a prins viata dupa alegerea primarului si echipei de consilieri din Partidul Sor.

Distribuie acest articol