Orheienii sunt probabil cei mai fericiți basarabeni

Incep cu doua titluri de pe siteul oficial al mun. Orhei:

Peste 25 mii de orheieni și oaspeți ai Orheiului au sărbătorit ieri Ziua orașului pe melodiile Modern Talking şi artişti autohtoni // sursa: www.orhei.md

Marele premiu al Tombolei, un automobil, a ajuns pe mâna unei orheience // www.orhei.md

In continuare public si cateva fotografii de la evenimentul de ieri:


Da, ieri a fost hramul orasului Orhei. La eveniment au participat mii de locuitori ai urbei, dar si oaspetii acestora. Tot ieri unii au plecat acasa cu niste cadouri serioase. O doamna a plecat chiar la volanul unei masini noi. Foto este mai sus.

Celor care nu au fost pe la Orhei dar mereu comenteaza:

Incercati acum sa-i convingeti pe orheieni ca nu au un primar cum se cade. Mai incercati sa organizati acolo niste proteste impotriva administratiei locale. Dar din start trebuie sa stiti ca nu o sa reusiti nimic, pentru ca la Orhei promisiunile sunt realizate si sunt palpabile, pe cand in alte parti, inclusiv la nivel parlamentar, totul a ramas la nivel de vorbe aruncate in toiul campaniilor electorale. Despre Chisinau nici nu mai comentez, mai ales ca astazi a reinceput sa miroase a pafum produs undeva in valea Muncestiului.

Parerea mea:

Urmarind activitatea Primariei mun. Orhei, dar si atitudinea pozitiva a locuitorilor, constat faptul ca orheienii sunt cei mai fericiti dintre basarabeni. Ei au in sfarsit ceea ce au votat. Orheienii ai acum un oras schimbat, locuri de munca, alte perspective locale, dar si un viitor mai luminos pentru copii lor.

Noi putem doar sa fim invidiosi, pentru da altceva nu putem face atat timp cat mai credem in vorbe goale si in prostii geopolitice. Asa suntem. Asa traim in continuare.

Felicitarea mea:

Dragi orheieni, multi ani orasului vostru. Sa aveti grija si in viitor pe mana cui o sa-l dati la urmatoarele alegeri locale! Pace!

Distribuie acest articol