Orhei – capitala distracțiilor în noaptea de REVELION

La 29 decembrie 2017 am scris despre invitatia Primariei mun. Orhei la un spectacol grandios de REVELION, eveniment la care au dar curs invitatiei ca mii de persoane in noaptea dintre ani, iar Piata Vasile Lupu a fost neincapatoare, fapt demonstrat si prin imaginea de mai jos.

Astfel, peste 25 de mii de oameni au ales sa petreaca anum 2017 in strada, dar si sa-l intampine pe 2018 tot sub cerul liber. Asteptarile lor au fost satisfacute pe deplin cu muzica aleasa, show de lumini si cu foarte multa distractie.

Mai mult, si copiii s-au bucurat de spectacolul in aer liber, precum si de Targul de Craciun amplasat in Parcul Ivanos. Patinoarul, desigur, pe langa brad, Casa Mosului, tobogane si alte jocuri, a fost atractia principala pentru cei mici.

Potrivit municipalitatii, “pentru ca oamenii să întâlnească noul an îndulciți, la inițiativa Primarului Ilan ȘOR, cei prezenți la sărbătoare, au primit gratuit câte un croasant cu ciocolată.”

Felul cum a fost organizat Revelionul, dar si Targul de Craciun, demonstreaza ca Orheiul a fost pentru al 3-lea an la rand Capitala distractiilor de iarna, desi in acest an a avut in calitate de concurent orasul Chisinau, unde la fel a fost organizat un Targ de craciun in centrul orasului. Dar, profitand de experienta, precum si avand in spate o echipa tanara, primarul Sor a reusit sa-si mentina intaietatea. Probabil asa o sa fie si la intampinarea anului 2019 – an electoral si destul de important pentru Orhei (alegeri locale generale).

Eu ma bucur pentru orheieni ca au o asa conducere. In sfarsit unii din tara asta au ajuns sa obtina ceva de la administratia locala. In cazul Orheiului este de mentionat ca orasul s-a ales in 2017 cu mai multe proiecte, mii de locuri de munca, drumuri reparate, cu plaja si lacul reamenajate, precum si multe altele. Astfel, orheienii nu sunt spalati pe ochi cu spectacole si cu interventii live prin Facebook, asa cum s-a intamplat la Balti, dar nici cu discursuri cu tenta guvernamentala, cum a fost in capitala. Bravo orheienilor pentru alegere si pentru faptul ca acum se distreaza in ciuda altora! Da, ei se distreaza si se bucura de realizari, pe cand altii se distreaza de vreo 20 de ani si sunt ticsiti cu promisiuni desarte. La multi ani orheieni!

Distribuie acest articol