Lui Balabol i-au curs ochii în timpul inaugurării Pomului de Crăciun de la Orhei

Ieri a fost inaugurat Pomul de Crăciun de la Orhei. Evenimentul a fost transmis și LIVE, iar unul din spectatorii online a fost Renato Usatîi, primarul fugar de Bălți. Dovada este mai jos:
De ce lui Balabol i-au curs ochii în timpul inaugurării Pomului de Crăciun de la Orhei? Răspunsul ferm este în imaginea de mai jos:
Evident, chiar dacă este deja instalat al 3-lea an la rând, Pomul de Crăciun de la Orhei este net superior și cu mult mai frumos decât batjocora din Bălți. Mai jos puteți vedea teatrul de păpuși de pe bradul lui Balabol:

Не 30 метров как в Кишиневе, а 20. В Бельцы едет новогодняя красавица. Рекомендую кишиневским коллегам не покупать елку, а брать в аренду. Каждый год будет новая ёлка, а у горожан новые эмоции

Acum este clar de ce Renatik a urmărit cu sufletul la gură evenimentul din curtea lui Ilan Șor? Apropo, Usatîi se tot lăuda la începutul mandatului că o să fie un primar bun și că vrea să facă multe lucruri în Bălți. Însă nici până acum el nu și-a mai demonstrat capacitățile de administrare a unui oraș. Ba din contra, dacă o să urmăriți știrile despre capitala de nord, o să aflați că orașul Bălți a intrat într-o mocirlă mai mare, iar foarte curând nu vor avea nici unde să ducă toate deșeurile menajere.
Balabol, ai grijă să nu faci conjunctivită urmărind realizările lui Ilan Șor!
Distribuie acest articol