GRAND OPENING – FOTO // LumenCraft Pub si-a deschis robinetele cu bere artizanala

In terminalul Aeroportului International Chisinau a fost deschis LumenCraft Pub, un local care se vrea a fi exclusivist din toate punctele de vedere. Asa cum am scris si in titlul acestui articol, prin robinetele din noul Pub curge berea artizanala, fabricata chiar pe teritoriul Aeroportului.

Ce este berea artizanala? La inceput (anii ’70), in Marea Britanie, au aparut microberariile si criteriul de baza era ca fabricau bere in cantitati reduse, dupa retete si cu metode traditionale. Pe masura ce “miscarea” a prins avant, termenul de “bere artizanala” (craft beer) a inceput sa fie folosit. Fabricile de bere artizanala isi permit sa experimenteze cu berea, sa readuca la viata retete vechi si sa comunice cu clientii intr-un mod nonconformist. N-au presiunea actionarilor, iar pasiunea pentru berea de calitate depaseste dorinta de profit. Un video despre aceste berarii poate fi vizualizat pe universitateadebere.ro

Pentru a surprinde consumatorii de bere, LumenCraft Pub a decis ca este timpul de prins valul din urma, asa ca a prezentat publicului o bere de grau “picanta” si un Porter cu malt prajit, dar si o varietate de tipuri clasice de bere.

Mai mult, clientii pot lua pe langa bere si alte bucate alese, cum ar fi Pastrami Sandwich, preparat dupa o retete americana, dar si carnati cruzi zvantati.

Pub-ul lucreaza non-stop si este deschis pentru oricine. Mai jos puteti vedea cateva fotografii din interior. Designul este unul destul de atragator. Se vede ca au lucrat specialisti pregatiti.

Distribuie acest articol