FOTO de la fața locului // Aeroportul Chișinău nu știe de zăpadă și nici de polei

Deși timpul de afară este mai prost decât a fost în toate lunile de iarnă, Aeroportul Internațional Chișinău, gestionat în mod profesioist de către AviaInvest, nu știe nici de zăpadă și nici de polei. O demonstrează fotografiile de la fața locului, precum și panoul informativ al zborurilor.

După cum puteți remarca din imaginea de mai jos, informație luată de pe www.airport.md, la această oră nu există curse întârziate din vina condițiilor meteo nefavorabile, anomalie care nu a afectat și AI Chișinău.

Potrivit informațiilor oficiale de la Aeroport, în ultimele 24h au fost antrenate utilaje speciale, precum și personaj suplimentar, pentru a asigura pe deplin operabilitatea aerogării, fiind deszăpezite 450 mii m2 din suprafaţa de mişcare a aeronavelor.

Felul cum sunt îngrijite pistele, în condiții de veme extremă continuă, demonstrează că AviaInvest a investit corect și la timp, iar tehnica performantă asigură o funcționalitate 24/24h a Aeroportului, fapt ce duce la asigurarea prestării unor servicii de calitate pasagerii companiilor avia.

Sunt bucuros de faptul că aerogara noastră în sfârșit este sigură în astfel de condiții. Pe vremuri aeronavele erau redirecționate în .ua sau .ro, iar de acolo pasagerii erau aduși cu autocarele în vreo 10 ore.

Distribuie acest articol