Autobusul-magic al lui Sor vrea sa-l duca pe Mos Creciun in tot raionul Orhei

Azi dimineata am citit un articol destul de interesant despre campania Partidului Sor, desfasurata in tot raionul Orhei. Campania in sine transmite, fara echivoc, faptul ca oamenii lui Sor nu stau in barlogul partidului si nici nu tin regulat cele trei conferinte de presa pe saptamana, cum procedeaza “opozitia”.

Asa cum am scris si in titlul acestui articol, prin care vreau sa duc tema spre ceva frumos, sa faci politica nu inseamna tintuirea in fotoliul de partid. Nu inseamna nici subiecte sau conferinte de presa la anumite ore si zile. Politica, in fapt, inseamna mai multa implicare si contact direct cu electoratul.

Iata, conducandu-se de aceste principii, caracteristice unui partid social, cei din Partidul Sor au pornit motorul autobusului decorat de sarbatoare, cu ajutorul caruia vor traversa, rand pe rand, toate localitatile din raionul Orhei.

Astfel, cu sloganul “Craciun Magic la Orhei”, “Pe tot parcursul lunii decembrie, în toate satele din raion va merge o caravană unică – autobusul magic de Crăciun, care pornește din Orhei și duce daruri și magia sărbătorilor de iarnă în fiecare localitate.”, se noteaza in comunicatul formatiunii.

Potrivit informatiilor publicate pe www.partidulsor.md, la fiecare intalnire cu Mos Craciun vin peste 200 de copii, din toate colturile localitatilor unde poposeste “autobusul magic”. In total, in luna decembrie vor fi vizitate de Moșul tocmai 74 de localitati din raionul Orhei.

Frumos, nu? Apropo, nu suntem in campanie electorala. Iar noi am fost obisnuiti cu suprize si “cadouri” numai in perioada respectiva. Nu? 🙂

Distribuie acest articol