Atunci când Balabol nu face nimic de Crăciun în or. Bălți, vine Șor cu autobusul magic

In timp ce Balabol se lupta direct din sauna cu toti “tradatorii” din Primaria Balti, abandonata de fugar in plina noapte, in capitala de nord a tarii a ajuns Caravana de Craciun a Partidului Sor, insa nu inainte ca autobusul magic sa viziteze si alte centre raionale mari (vezi și video de mai jos).
Caravana Șor la Balti este probabil si o lovitura grea peste obrazul falesteanului, mai ales ca el se gandeste doar la patura social-vulnerabila cu drept de vot, pentru care a organizat o cantita de Craciun in niste corturi insalubre. Dupa cum puteti afla, lui Renato ii este direct in cot de spiritul sarbatorii si de bucuria celor mici, pe cand Caravana lui Sor este adresata tuturor, si nu se pune in capul listei doar contingentul electoral.
Asadar, acolo unde nu poate sau nu vrea Renato, pentru ca nu vede rezultate politice, o face Șor cu multa daruire, fapt pentru care picii si parintii din Balti sunt extrem de multumiti. Bunicii la fel. Din fotografii puteti vedea cum toti s-au bucurat si au facut fotografii.
Pentru a demonstra ca magia sarbatorilor de iarna este pentru toti, odata cu trecerea Caravanei prin localitati din tara este lansata si invitatia la Targul de Craciun din Orhei, care la fel este un loc rupt din poveste si amenajat in Parcul Ivanos spre bucuria maturilor si celor mici.
Apropo, portile Targului de Craciun se inchid la 14 ianuarie 2018 (termenul anterior era pana la 7 ianuarie, insa recent a fost extins – vezi aici). Pana atunci reusiti cu totii sa mergeti acolo macar pentru cateva clipe, mai ales ca este asigurat si transport (vezi aici). Trebuie sa stiti ca o multime de oameni, inclusiv unii din prietenii mei de pe Facebook au fost deja la Orhei. Toti au ramas multumiti, asa cum au ramas impresionati si cei peste 200k de utilizatori de internet care au privit video de la Revelionul orheian.
Mai jos puteti vedea un material video cu autobusul magic, care a surprins locuitorii din mai multe localitati cu luminitele instalate pe el.

Distribuie acest articol
One Comment