Antonia vine la deschiderea Târgului de Crăciun din Orhei pe 23 decembrie

Pentru data de 23 decembrie este anunțat un concert grandios la Orhei, unde urmează să fie deschis oficial Târgul de Crăciun.

Potrivit informației parvenite de la Primăria mun. Orhei, Târgul va fi unul inedit, cu spectacole grandioase, surprize și o atmosferă specială de poveste, specifică sărbătorilor de iarnă. În cadrul Târgului, vor rula filme și desene animate cu tematica Anului Nou, show-uri de lumini, concerte zilnice cu participarea starurilor autohtoni şi de peste hotare. Mai mult, atât copiii, cât şi maturii se vor distra absolut gratuit la patinoar şi cele 4 tobogane, aduse în exclusivitate din Spania, Rusia şi Ucraina. De asemenea, micuţii vor putea simți magia sărbătorilor de iarnă la reşedinţa lui Moş Crăciun, unde se vor distra, vor recita poezii şi vor primi daruri. Totodată, în cadrul Târgului, vor fi amenajate zone culinare, unde vizitatorii vor avea posibilitatea să procure produse pentru masa de sărbătoare la preţuri accesibile. Programul de concert în seara de Revelion la Orhei va fi unul special cu evoluarea vedetelor autohtone, dar şi din străinătate.

Totodată, pe scenă va evolua formaţia DoReDos. Mai mult, în acest an urmează să fie organizată și o acțiune de caritate, și anume un defileu de modă al designerilor autohtoni.

Târgul îşi va deschide uşile pe 23 decembrie la ora 17:00.

 

Distribuie acest articol