Șor spune că liderii #PAScuDA și drâmba PLDM sunt niște șoricei care nu au făcut nimic în viața lor

Dupa ce ieri a iesit cu o declaratie de presa si a amenintat peledemistii stransi acum in jurul cuplului Maia Sandu si Andrei Nastase, iar dupa conferinta un grup de persoane au si perturbat conferinta “opozitiei”, astazi Ilan Sor a pus un video pe Facebook prin care felicita activistii implicati in apararea intereselor beneficiarilor proiectelor sociale lansate in toata tara. Mai mult, tanarul politician a mai criticat si protestul de azi al #PAScuDA si dramba PLDM, despre care spune ca sunt niste soricei care nu au facut absolut nimic in viata lor si se tem pana si de cativa stropi de ploaie.

Referindu-se direct la Maia Sandu, liderul Partidului Sor a reamintit despre cat de cheltuitoare si scumpa este aceasta. Totodata, a mentionat si ca fosta peledemista a distrus sistemul de educatie la nivel national, iar acum stie doar sa vorbeasca si sa o faca pe politiciana neprihanita.

In ce-l priveste pe Andrei Nastase, Sor a spus ca acesta a cam ajuns la fundul portofelului si se vrea ACUM la putere ca sa-si suplineasca conturile. La fel cum a spus si despre Maia Sandu, Sor vede in Andrei Nastase un palavragiu si un populist ieftin care nu a realizat absolut nimic in cate zile a trait pana acum.

Ca sa le arate plouatilor #PAScuDA si dramba PLDM ce face un om implicat zi si noapte in solutionarea adevaratelor probleme ale comunitatilor, Sor a aratat cu degetul la drumul din fata Primariei Orhei, reparat in totalitate, dar le-a mai spus si despre faptul ca intimidarile lor nu-l impiedica sa faca acum inca 10 strazi. Deci, spune politicianul, protestele prostesti, intrerupte si de cativa stropi de ploaie, nu-l incurca sa-si realizeze promisiunile facute in fata alegatorilor.

In final, Sor spune ca incepe calvarul pentru #PAScuDA si dramba PLDM, iar in viitor viata lor politica o sa intersecteze tot mai des cu oamenii Partidului Sor, care sunt gata sa-si apere interesele in fiecare zi si oriunde.

Inregistrarea video nominalizata poate fi urmarita aici – https://www.facebook.com/ilanshorofficial/videos/2102793546603504/

Distribuie acest articol