Șor a soluționat și problema transportului public din Orhei

Dupa cum a promis, Sor a solutionat si problema transportului public din Orhei, punand unitati de transport noi, iar calatoria va fi gratuita in orele de varf.

Iata ce transmite Primaria mun. Orhei:

“Primarul municipiului Orhei Ilan Șor le-a făcut încă un cadou orheienilor în ajun de sărbători – 37 de unități de transport public noi vor circula de azi înainte pe străzile reparate ale Orheiului, iar în orele de vârf, călătorii vor circula gratis […]. Astfel, Ilan Șor a îndeplinit încă o promisiune pe care le-a făcut-o orheienilor în campania electorală.”

Gratuitatea va fi posibila in intervalele de timp 07.00 – 09.00 și 17.00 și 19.00.

Promisiunea privind transportul public modern si gratuit a fost facuta inca in anul 2015 in timpul campaniei pentru fotoliul de primar, cursa castigata de Ilan Sor cu o majoritate de voturi – 61,97%.

Asa cum s-a tinut de promisiuni si a realizat pana in prezent toate angajamentele asumate in campania electorala din 2015, Sor promite pe aceasta cale sa fie la fel de activ si sincer inclusiv din functia de deputat, post pentru care este candidat in Circumscriptia Orhei si vrea voturile orheienilor si al celor din localitatile din jurul municipiului, electorat pentru care a facut o multime de lucruri bune.

Deci, Sor este unicul politician care a facut pana acum tot ce a promis in fata oamenilor!

Distribuie acest articol