Reghina Apostolovna dă un motiv de bucurie mămicilor din Chișinău?!

Aproape zilnic vad pe internet tot mai multe plangeri in privinta calitatii produselor alimentare din gradinite, iar toate astea sunt pe langa vestitul caz in care au fost implicati functionarii subordonati Primariei Chisinau, primar general Dorin Chirtoaca, reprezentantul PL.

De exemplu, aceste pulpe de gaina au fost prezentate de CNA in 2017 in calitate de proba in dosarul alimentelor alterate pentru institutiile prescolare (vezi mai multe pe unimedia.md). Mai mult, institutia anticoruptie a publicat si stenograma unor interceptari, din care intelegem ca pestii livrati erau cu paraziti, iar carnea fiarta avea un miros greu de suportat.

In acest context, pentru a evita in viitor astfel de cazuri socante pe seama sanatatii copiilor, Reghina Apostolovna, candidata lui Sor, promite ca o sa transforme in Restaurante si bucatariile institutiilor prescolare din Chisinau, cum este la Orhei, iar produsele vor trece un control mai riguros, transmite si tv8.md.

Astfel, Apostolovna propune inlocuirea punctelor de preparare a bucatelor de pe intreg teritoriul mun. Chisinau, care pot fi vazute chiar pe harta de mai jos:

Propunerea candidatului Partidului SOR presupune sa fie contractata o companie specializata, dotata cu utilaj nou si modern, inclusiv sa garanteze bucate de cea mai inalta calitate, pentru a multimi in final toti parintii si copiii.

Apropo, daca ati compara programele electorale a celorlalti candidati, dar ei sunt multi, numai Apostolovna a atins acest subiect sensibil si chiar a venit cu solutii concrete.

Distribuie acest articol