Probabil s-a “zaibit” si Ilan Șor

Dupa un protest cu succes in fata /pas/ si ppda, Ilan Sor a iesit pe internet cu o noua inregistrare video. De aceasta data a multumit oamenilor care au iesit in strada si au aparat in mod repetat magazinele sociale, un proiect national care a inceput sa-i deranjeazeze foarte mult pe asa-zisii lideri proeuropeni. In acelasi rand, liderul politic a transmis si cateva mesaje cuplului politic amoros Maia si Andrei, precum si jurnalistilor implicati in jocurile politice de la Chisinau.

Dar, spre bucuria unor redactii “libere” si “independente”, inregistrarea video ar fi umbrit rezultatele actiunii de protest. Astfel, telespectatorilor si cititorilor li s-a livrat o altfel de hrana informativa complementara, si anume niste amenintari cu lustratia in privinta jurnalistilor angajati de politicieni, precum si despre cum Sor o sa-i bata la poponeata la Maia Sandu si Andrei Nastase cu centura lui de peste 1000$, accesoriu despre care spune ca este un cadou de acum patru ani de la scumpa lui sotie.

Insa, cu siguranta inregistrarea publicata pe internet, inundata de emotii, are si o explicatie plauzibila pe langa cele nominalizate.

In primul rand, Sor este in gurile Maiei Sandu si a lui Andrei Nastase inca din anul 2015, adica de vreo trei ani. Tanarul politician nu a mai avut liniste publica de cand a depus denuntul impotriva lui Vlad Filat, si tot de atunci este hartuit verbal in fiecare zi la JurnalTV si la conferintele de presa tinute de fosta peledemista. Mai mult, desi Filat si Platon sunt capul jafului din sistemul bancar, despre aceasta a confirmat si un jurnalist rus, asa-zisii lideri proeuropeni vor sa-l faca pe Ilan Sor tap ispasitor si singurul vinovat de cele intamplate. Mai pe scurt, vorba lui Cheianu, Sandu si Nastase s-au angajat sa faca din Sor vinovatul nr.1, iar pe aceasta cale sa-i reabiliteze public pe Filat si Platon, ultimii fiind si parteneri cu Topa, toti ei formand un clan de adevarati interlopi criminali cu influenta nelimitata.

Prin urmare, atitudinea badaranosa din partea Maiei si a lui Andrei ar fi umplut paharul rabdarii, iar Sor nu a avut altceva de ales decat sa iasa la proteste si cu inregistrari video ce rabufnesc. Mai mult, paharul s-a umplut mai repede in acest caz, deoarece Sor stie cat a investit in PLDM si in Maia Sandu, iar acum duduia lui Filat iese si o face pe cinstita incoruptibila. Evident ca nu poti ramane calm atunci cand o persoana cu bratele murdare pana la gat iese in fata si spune ca este neprihanita. La fel este si in cazul lui Andrei Nastase.

In acest context, este clar faptul ca Sor s-a “zaibit” si el de oamenii finantati anterior, dar care acum apar in strada si urla impotriva lui. Totodata, Ilan Sor nu ar mai accepta sa fie folosit in scopuri electorale si nu mai doreste sa creasca ratingul /pas/ si ppda cu propria-i imagine. Se pare ca pana aici a fost, iar dupa trasarea liniei de demarcare, bumerangul a inceput sa zboare in directia inversa si se aproprie tot mai mult de cei care l-au lansat. In acest caz, Maia si Andrei trbuie sa stie ca bumerangul lansat gresit se intoarce si loveste intre ochi sau intre picioare, iar de aceasta data ar putea sa ajunga in ambele locuri si o sa-i traumeze politic suficient de puternic pe acei doi lideri care se tot prezinta a fi proeuropeni si atotcinstiti si mai sfinti decat Papa de la Roma.

Sor promite ca acesta este inceputul sfarsitului, vorba lui Vasile si Andrei Nastase. Va urma.

Distribuie acest articol