Primul magazin social Shor l-a deschis în sediul PLDM

Desi proiectul Magazine sociale Merisor este chipurile la inceput de cale, adevarul este ca primul market cu “za pidijeaba” a fost deschis neoficial in sediul PLDM, iar primii clienti fideli cativa la rand au fost peledemistii ajunsi deputati si in alte functii importante pentru Vlad Filat.

O dovada a faptului ca sediul PLDM era un punct de consum de milioane este si sentinta de condamnare a lui Vlad Filat. Iata in acel document judecatoresc definitiv si irevocabil este scris negru pe alb ca Sor hranea peledemistii cu milioane de lei. Mai mult, pana si campaniile electorale au fost finantate din contul firmelor tanarului politician.

O clienta fidela, plimbata si cu avioane private, este si deputata Maria Ciobanu. Dnei s-a rupt in zece in toti acesti ani pentru interesele lui Vlad Filat.

Un alt posesor de card social este si Tudor Deliu, partenerul Mariei Ciobanu. Acesta uneori mai pierde si legatura cu pamantul de dragul lui Filat si al Maiei Sandu.

Inca un client al magazinului social din sediul PLDM este si Iurie Tap. Dlui pare mai moderat in idei, dar oricum are si el nevoi personale si de grup…

Dupa cum a scris si Ilan Sor, pe langa acesti trei peledemisti din patura “social vulnerabila” sunt si alti spiridusi verzi care au luat paine si lapte de la magazinul social de pe Bucuresti 88, iar acum o fac pe vorginii politici si incoruptibilii.

Eh… oare cum e sa fii deputat, ministru sau functionar public pe banii lui Sor? 🙂 Ciobanu, Deliu, Tap…, voi ce ziceti? Poate va autodenuntati la CNA?

Apropo, in lista beneficiarilor a fost si Maia Sandu. Ea tot s-a hranit si s-a plimbat cu avioane private achitate din contul lui Sor. Sarmana.

Ca sa intelegeti mai exact despre ce am scris, iata si textul lui Sor 🙂

Distribuie acest articol