Platon conduce, din închisoare, cu divizarea diasporei din Italia?

S-a interesat cineva despre oamenii care stau în spatele anumitor proteste organizate pe la noi sau peste hotare? Probabil că puțini și-au pus aceste întrebări! Dar, informațiile publice ne furnizează suficiente ponturi și indicii despre indivizii care sunt implicați în fel de fel de prostii.

De exemplu, toți știu despre așa zisele proteste ale diasporei moldovenești din Italia împotriva concertelor organizate de Partidul Șor, însă puțini au atras atenția asupra faptului, că în spatele acestor ieșiri lipsite de obraz sunt interpuși și se cheltuie mii de euro.

Astfel, o informație recentă, care, de fapt, este publică și pe un oarecare grup Free Moldova de pe Facebook, trădează o implicare directă a unora în organizarea prostelor anti-concerte. Mai mult, organizatorii promit și compensarea cheltuielilor de deplasare a protestatarilor până în locurile unde urmează să fie împiedicate concertele lui Șor.

Unul din ”organizatorii” de pe Facebook, antrenat în mobilizarea ”diasporei”, este un oarecare Iurie Lozinschi

 

Anunțul lui Lozinschi a fost publicat în grupul FREE MOLDOVA – MILANO, distribuit până acum de 102 persoane.

Aici trebuie să fim atenți la denumirea grupului, care este identică denumirii sau sloganul din profilul public al lui Veaceslav Platon, adică a omului care a ajuns lângă Filat tot datorită lui Ilan Șor.

Așadar, fără a lua la bază doar denumirea grupului și asocierea la profilul lui Platon, dar având luând în considerare și alte informații, inclusiv cele despre compensarea cheltuielilor protestatarilor de deplasare la proteste, este clar faptul, că nimeni altul decât Platon este finanțatorul din umbră și omul care coordonează activ, din închisoare, divizarea diasporei moldovenești din Italia, poate și din alte țări, precum și tulbură opinia publică din țara noastră.

Distribuie acest articol