P.Șor s-a alăturat protestului din PMAN tot așa cum #PAScuDA s-au alăturat celui anunțat de cadavrul PLDM / Cine a acționat mai ilegal?!

In continuarea subiectului deschis azi dimineata, in acest articol voi trata modul cum #PAScuDA manipuleaza opinia publica cu privire la masura organizata de Partidul Sor in PMAN.

Asadar, cei din Andrei cu Maia, numiti #ACUM in locul #PAScuDA, spun ca initial PMAN a fost rezervata de un grup de persoane care au anuntat ca vor protesta impotriva majorarii preturilor la carburanti. Printre organizatori a fost si Maia Laguta, o cunoscuta activista in randul pensionarilor. Insa, spun cei din #PAScuDA, in realitate in piata a venit P.Șor si a preparat mancare pentru cei prezenti. Totodata, #AndreicuMaia spun ca iesirea P.Șor a fost ilegala si fara notificarea prealabila a autoritatilor locale, fapt pentru care se solicita o ancheta.

In aceste conditii, am verificat intruniri.chisinau.md ca sa fac o compartie legala dintre protestul P.Șor si #ACUM #PAScuDA. Astfel, nici protestul “liderilor opozitiei” din 26 august nu a fost unul notificat autoritatilor locale. Real, #PAScuDA s-au alaturat protestului notificat regulamentar de PLDM, insa la care erau asteptati 30 mii de oameni dar au fost numai vreo 7 mii (3 partide!!!).

Deci, luand in considerare ca nici #PAScuDA nu au anuntat regulamentar despre protestul lor, intelegem ca P.Șor s-a alaturat protestului din PMAN la fel cum s-au alaturat si Andrei cu Maia masurii cadavrului PLDM. Deci in aceleasi conditii de facto si jure.

Totusi, cine a actionat mai ilegal?

Cu siguranta aceasta constatare este in atributiile institutiilor abilitate, dar din cele de pana acum intelegem cu usurinta ca P.Șor a procedat la fel cum a procedat si #ACUM/#PAScuDA. Aceasta inseamna ca toate formatiunile merita acelasi tratament juridic si public, iar cetatenii trebuie sa cunoasca despre aceasta si nu trebuie sa fie manipulati continuu.

Distribuie acest articol