OrheiLand devine cel mai vizitat parc al anului: peste jumătate de milion de vizitatori în 2 luni și jumătate

Chiar dacă este undeva la periferia orașului Orhei și departe de Chișinău, parcul de distracții OrheiLand a atras în ultima perioadă peste jumătate de milion de oameni. Cel puțin așa arată cifrele transmise pe căi oficiale și publicate ieri pe siteul parcului.

Cifra impunătoare de vizitatori, care în primul rând au beneficiat de acces gratuit la orice teren de joacă, tobogane și altele, ne spune că OrheiLand ar putea fi cel mai vizitat parc al anului, iar până la finele 2018 vor fi înregistrate cifre de aproape 2,5 mln de vizitatori, fără a-i lua în calcul și pe oamenii care vin la diferite concerte, numărul lor depășind cifra de 20 mii per eveniment.

Totodată, boom-ul de vizitatori la OrheiLand ne mai spune și faptul că moldovenii erau în așteptarea unui parc adevărat de distracții, adică de un loc unde pot să-și petreacă timpul împreună cu familia și cu multe atracții pentru copii.

Prin urmare, este demonstrat faptul că investiția făcută la inițiativa primarului Ilan Șor a fost una cu scop și rezultat. În acest context, și echipa care asigură funcționarea parcului merită aprecieri și mulțumiri din partea tuturor beneficiarilor. Bravo!

Pentru mai multe informații oficiale, vă îndemn să citiți comunicatul de pe orheiland.md

Referitor la informațiile despre cât de bine funcționează parcul și despre câți oameni a atras până acum, probabil ar fi cazul de organizat și un offline. Cu siguranță vor fi bloggeri și jurnaliști care vor dori să vadă și ei cum arată în realitate OrheiLand. Eu am fost, deci spun pas la un eventual off, mai ales că ne pregătim de primul anișor al Laurei 🙂

 

Distribuie acest articol