Ochiul liber combate numărătoarea „presei” și a ”opoziției”, iar numărul protestatarilor îi panichează pe cei din #PAScuDA

”Zeci de oameni s-au adunat în fața sediului central al Universității de Stat din Moldova. Aceștia au fost aduși organizați din teritoriu cu mașini pentru a participa la un protest organizat de Partidul Șor în fața sediului PAS, Platformei DA și a reprezentanței Consiliului Europei în Republica Moldova.”

Așa începe știrea publicată pe tv8.md despre protestul din fața sediilor /pas/ și ppda organizate de beneficiarii magazinelor sociale.

Aceeași numărătoare despre „zeci de oameni” este împărtășită și de altă „presă”, precum și de unii reprezentanți ai „opoziției”. Dar să nu vă pară că diminuarea numărului protestatarilor este neintenționată. Ei spun ”zeci” anume din motivul că se tem de puterea protestatarilor și vor să ascundă pe această cale adevărul că au supărat ”zeci sau chiar sute de mii de oameni”. Ultimul citat este de la Radio Europa Liberă.

Deci, eu vă îndemn să numărați cu ochiul liber în fotografia de mai sus și să vă convingeți singuri dacă este despre „zeci de oameni” sau dacă, totuși, este despre ”zeci sau chiar sute de mii de oameni” via REL.

Apropo, numărați și polițiștii care apără sediul /pas/. Nici despre ei nu o să vedeți nimic în ”presă”.

 

Distribuie acest articol