În loc de dezbateri, Valeriu Munteanu este poftit brigadier la ”ptiț ferma” colhozului din Jora

Știu că trebuie să existe respect reciproc și o campanie fără injurii, dar nu mă pot abține să nu mă țin de burtă atunci când urmăresc ping-pongul online dintre Valeriu Munteanu, traseistul de la putere transformat în opozant, și Ilan Șor, primar de Orhei, lider de partd și inițiator de colhozuri (cooperative agricole moderne).

Așadar, Munteanu i-a propus lui Ilan Șor să iasă la o confruntarea electorală în fața oamenilor, să fie o disucție de la bărbat la bărbat, dar Ilan Șor spune că nu are ce discuta cu o ”nulitate” și cu un traseist care a trădat partidul din care a crescut. Mai mult, Șor i-a propus lui Munteanu să-l facă șef la cotețul Colhozului din Jora, mai ales că fostul liberal are experiența jucatului în găinaț și este priceput cum să-l ”sorturuiască” mai calitativ și mai ecologic.

Citat din postarea originală: ”Pot doar să-ți fac o propunere, din milă: intenționez să deschid o întreprindere avicolă în colhozul „Comuna de vis” din Jora de Mijloc. Presupun că te-ai descurca în funcția de responsabil de curățarea găinațului. În calitatea ta de fost ecologist, presupun că îți este un domeniu cunoscut. Acceptă, Valerică, pentru că în caz contrar o să mă răzgândesc și ai să rămâi șomer. Pentru că o nulitate, Iuda și un neadecvat într-o singură persoană nu trebuiește nimănui”, a scris Șor.

Să înceapă campania! O să fie vesel cu așa jucători de talie 😀

Distribuie acest articol