Impotenții politici de la #PAScuDA și drâmba PLDM îi cer lui Șor să nu mai ajute oamenii

#PAScuDA și drâmba PLDM nu încap de magazinele sociale și realizările lui Ilan Șor, iar Maia Sandu, lidera acestui grup de politicieni impocriți nu se poate abține de la comentarea negativă a tuturor proiectelor. Mai mult, aceștia cer să fie întreprinse măsuri în vederea interzicerii Partidului Șor să ajute oamenii prin intermediul magazinelor și farmaciilor sociale.

Despre acesta a spus și Ilan Șor în cadrul conferinței de astăzi, apariție la care a mai anunțat că-i trece amnezia și a început să-și amintească multe lucruri interesante, inclusiv despre cum unii și-au cumpărat bunuri și apartamente din banii pe care el i-a transmis ilegal lui Vlad Filat.

Cu referire la magazinele sociale, Șor le-a transmis peledemiștilor că o să-i caute de sănătate politică inclusiv la CEC, iar în scurt timp o să depună și o sesizare, similară cu documentul avocatului lui Platon, prin care o să ceară revizuirea și invalidarea mandatelor obținute de actualii deputați liberal-democrați care au ajuns în Parlament datorită finanțărilor neoficiale.

Totodată, Șor a mai amintit și despre faptul că primul magazin social pe care l-a deschis a fost anume pe strada București 88, adică în sediul PLDM, deci printre beneficiari au fost și guralivii de acum, Maia Sandu, Igor Grosu și mulți alții.

În fine, Șor le-a cerut ipocriților din #PAScuDA și drâmba PLDM să-și caute de treabă în altă parte, deoarece oamenii sărmani au nevoie de ajutor, iar Partidul Șor se ocupă anume de aceasta și nu se va lăsa intimidat de niște politicieni de mâna a 2-a.

În acest context, Șor a mai anunțat și proteste frecvente în privința #PAScuDA, primul fiind chiar astăzi la începutul conferinței de presă a ”opoziției” la care Maia Sandu nu a mai venit, iar Andrei Nastase a fugit ca un laș chiar în momentul când o pesionară i-a zis că vrea să vorbească cu el și să-i spună păsul.

Foto: privesc.eu

Distribuie acest articol