Ilan Șor spune că Moldova trebuie resuscitată astăzi, cât nu e târziu

Dupa cum am scris si in prima jumatate a zilei, astazi la Orhei, in premiera pentru Moldova, a avut loc summitul europenilor din ACRE, grup politic din care face parte si premierul Britaniei.

Pe scena evenimentului a urcat inclusiv gazda Ilan Sor, liderul partidului cu acelasi nume.

Tanarul politician a condamnat deschis felul cum unii politicieni de la noi incearca sa monopolizeze relatiile cu UE, sau mai bine zis dau asa impresii, precum si a mentionat ca marea familie europeana trebuie sa ne sustina in primul rand cu sfaturi si intelegere, nu cu bani.

In aceeasi ordine de idei, Sor a mentionat si despre faptul ca Moldova necesita salvata de urgenta, pentru a nu merge mai tarziu la morga si sa o cautam. Sor a mai spus de pe scena, ca stie cum se poate de ridicat economia si ce trebuie de intreprins ca bugetul de Stat sa fie suficient pentru a ridica Moldova din criza in care se afla inca de cand si-a anuntat independenta.

Din punctul de vedere politic, primarul de Orhei a spus si despre cresterea partidului sau, care in prezent poate fi considerat deja al doilea partid dupa marime din Moldova, numarand peste 50 mii de membri reali.

Un comunicat la tema este pe siteul formatiunii –> aici.

Distribuie acest articol