Deși traseul a fost aglomerat, ieri aproape 40 de mii de oameni au vizitat OrheiLand-ul

Chiar dacă drumul până la OrheiLand a fost îngreunat de numărul mare de mașini venite din diferite localități, în special de la Chișinău, ieri OrheiLand-ul a fost vizitat de aproape 40 mii de vizitatori, iar noi am fost 3 dintre aceștia.

Despre cum am ajuns la OrheiLand

Cine a fost anul trecut la plaja din Orhei a știut foarte bine unde găsește și OrheiLandul, deoarece acesta a fost ridicat chiar alături. Noi am ajuns relativ repede, deoarece ne-am orientat la timp și am evitat să stăm în ambuteiajul din centrul orașului. Așadar, în timp ce unii așteptau nerăbdătroi să se miște coloana de maniși, noi am luat-o pe centură și am ajuns în scurt timp în locul promis să fie cel mai mare parc de distracții din Moldova, construit în timp record.

Ei bine, după ce am parcat undeva la umbră, lângă o școală de pe malul lacului, am mers pe potecă și am ajuns la OrheiLand, acolo unde am descoperit topogane gigant și multe altele.

Image may contain: 2 people, text and outdoor

Image may contain: one or more people, crowd, sky and outdoor

Image may contain: one or more people, people on stage, sky, tree, crowd, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, sky, tree, crowd, outdoor and nature

Image may contain: one or more people, sky and outdoor

O atracție aparte a fost havuzul vesel din inima OrheiLand. Acesta a fost iluminat colorat ieri seara.

Citând Radio Europa Liberă, pot să spun că ieri la OrheiLand au fost ”zeci sau chiar sute de mii de oameni”. Eu sper toți au fost impresionați. Nouă ne-a plăcut destul de mult și chiar o să ne mai ducem.

La final vreau să punctez și câteva despre inaugurarea parcului de distracții, la care a participat și politicianul Ilan Șor, primar de Orhei. Dlui a menționat că, deși nu suntem în UE, iată că se poate de construit așa ceva și acasă, iar astfel de parcuri pot fi inaugurate în toată țara.

Apropo, nu uitați că astăzi și mâine la Orhei sunt concerte grandioase! 😉

Distribuie acest articol