Câinii latră pe la conferințe dar Ilan Șor lucrează

Azi dimineață am văzut că pe Facebook se dădeau două live-uri despre Ilan Șor. Un live era de la un partid care spune că reprezintă unitatea națională, iar un live era de la Orhei. Ca să fiu sinceri, eu nu am urmărit niciunul din ele, dar am văzut comunicatul din municipiul aflat în plină dezvoltare și am înțeles că Șor nu se lasă de lucru în timp ce unii latră pe la conferințe de presă și proteste.

Ca să nu ”alterez” informația de la Orhei, mai jos voi cita pe scurt despre live-ul de azi:

Primăria Orhei a demarat lucrările pentru construcția unui nou complex de locuințe sociale, la inițiativa primarului Ilan Șor

Este vorba de un nou bloc cu două etaje, care va găzdui opt familii, în care cel puțin un membru este angajat în sectorul bugetar. Beneficiarii vor primi locuințele la cele mai avantajoase condiții de pe piață, urmând să achite doar costul locuinței, fără dobândă, ceea ce înseamnă 500 de lei lunar, adică mai puțin decât ar plăti pentru a sta la gazdă.

Comunicatul poate fi citit aici – www.orhei.md

Deci, indiferent de trepădușii care vor să-și facă un capital politic pe spatele lui Ilan Șor, la Orhei se lansează proiecte reale, iar cele realizate deja sunt date în exploatare și transmise beneficiarilor.

Mai pe scurt, vorba lui Cheianu, unii aleg să vorbească și să nu facă nimic, pentru că e mai ușor, iar alții merg mai departe și nu se lasă intimidați.

 

 

Distribuie acest articol