Avia Invest se întrece pe sine în procesul de modernizare a Aeroportului Internațional Chișinău

Avia Invest – compania gestionara a Aeroportului International Chisinau in baza contractului de concesiune semnat cu Guvernul Republicii Moldova, continua lucrarile de modernizare si de schimbare la fata a principalului aeroport din tara.

Asadar, dupa ce si-a indeplinit in avans toate obligatiunile contractuale actuale, gestionarul a decis sa investeasca si mai mult in confortul pasagerilor, fiind regandita si exstinsa zona Plecari, partea de sus, acum fiind disponibili peste 2000 mp.

Urmare a investitiilor efectuate, zona respectiva presteaza urmatoarele:

  • Perimetrul de asteptare frumos amenajata, iar la fiecare scaun sunt prize 220V si USB;
  • Teren de joaca pentru copii, inclusiv jocuri video;
  • O biblioteca virtuala;
  • Zona restaurant-cafenea;
  • Camera Mamei si Copilului;
  • Blocuri sanitare separate pentru copii, maturi si pentru persoanele cu nevoi speciale.

Anterior in perimetrul respectiv erau doar zona restaurant-cafenea si blocul sanitar aferent, iar intr-un colt se ivea si micul teren de joaca pentru copii, plus cateva scaune incomode.

Apropo, pe noul teren de joaca se gaseste cainele robot AiBo ERS-7 si 2 monitoare imense, disponibile si pentru jocurile video cu ochelari 3D.

Iata cum arata si terenul de joaca:

Iata cum arata camera Mamei si Copilului:

Asa arata zona restauramt-cafenea:

In acest context, felicit echipa Avia Invest pentru toate proiectele lansate si realizate pana acum. Or, dupa cum am sustinut si cu alte ocazii, totul se face pentru noi, care suntem beneficiarii finali, iar aceasta conteaza. Mai mult, eu chiar ma mandresc atunci cand ajung prin alte parti si deja imi este greu sa compar aeroporturile respective cu aeroportul din Chisinau. Da, la noi totul este mai frumos, mai gandit si mai comod.

Distribuie acest articol