Accesul la Maia Sandu trece prin pumnii lui Oazu Nantoi?!

Dupa mai multe incercari, ieri un cetatean simplu a incercat din nou sa-i inmaneze Maiei Sandu un pachet cu documente si o cerere prealabila. Si de aceasta data nu a reusit din cauza “pazei de corp”, care i-a iesit in cale si a inceput sa-l imbranceasca activ in fata camerelor tv care transmiteau live.

Din imaginea atasata puteti vedea ca “paza de corp” nu este altcineva decat Oazu Nantoi. Dlui este cunoscut in mediul “societatii civile” ca fiind omul care s-a plimbat prin toate partidele de centru si dreapta, iar la un moment chiar si-a vandut si propria formatiunea.

1. Oazu Nantoi a aderat la PDM – 14.02.2007

2. Oazu Nantoi in PDM alaturi de Vlad Filat. De fapt era startul PLDM.

3. Oazu Nantoi alaturi de PPEM-ul lui Iurie Leanca.

4. Oazu Nantoi alaturi de Maia Sandu si Andrei Nastase, dar mai mult cu /pas/.

Ei bine, dl Oazu Nantoi a facut-o pe paza de corp a Maiei Sandu in timpul conferinte de presa de ieri. Sarcina spontana a fost neadmiterea cuiva sa ajunga pana la sfanta lidera a /pas/. Ceea ce a si facut cu mult scandal.

Partea proasta este ca, desi omul era imbrancit si cerea sa fie primit in audienta macar 5 secunde, pentru a inmana pachetul cu documente si o cerere prealabila, Maia Sandu a stat neclintita si nici macar nu a cerut sa nu fie maltratat omul. Mai mult, colegul ei Andrei Nastase mai turna gaz pe foc si incerca sa provoace un nou scandal televizat.

Prin urmare, intelegem ca accesul pana la Maia trece prin pumnii lui Oazu. Iar partea inca si mai trista este “dezinteresul” “presei” fata de aceasta fapta eroica cu pumni a veteranului politicii moldovenesti.

Oare prin cati pumni va trebui sa treaca un om atunci cand Maia o sa ajunga la putere? 🧐

Distribuie acest articol